چه غذاهایی ضد حساسیت هستند؟
۱۳۹۹/۵/۱۵غذاهای ضد حساسیت
میوه ها و سبزیجات مانند پرتقال ، لیمو ، گریپ فروت ، انواع توت ها ، کیوی و فلفل قرمز سرشار از ویتامین C هستند.
ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب همراه با واکنش های آلرژیک بسیار عالی است.
ماهی تن ، ماهی قزل آلا و ماهی خال مخالی اسیدهای چرب امگا 3 دارند.
پیاز ، فلفل ، توت و جعفری که همه کوئرستین دارند.
آناناس دارای آنزیمی به نام بروملین است.
زردچوبه
گردو
سیر
عسل
کلم بروکلی
گوجه
سیب
آواکادو
..